Foto: Emil Brix |
500 g kalkunbryst i tern
1-2 tsk karry
salt, peber
1 porre med grønt i tynde skiver
1 ds kokosmælk + evt 1 ds fl. tomater
(Gryden til ris startes op)
Varm en spsk olie i den gryde hvor det skal tilberedes
Løget skæres i småstykker og blankes i gryden
kødet tilsættes og brunes meget let
karry, salt og peber blandes i
porren tilsættes
kokosmælken og den evt ds flåede (eller hakkede) tomater hældes i.
Det hele står og simrer, mens ris og salat færdiggøres
RIS:
Når vandet koger hældes ris i, 1 dl pr person, følg opskriften på posen
SALAT:
1/4 Iceberg
1/2 agurk
rucolasalat
250g ærter
græskarkerner
Vi er 5 her i familien, og der var ca 4 dl kødsovs tilbage til en anden dag.
Velbekomme!
Scan QR-tag'en med mobilen og få en liste med ingredienserne med på indkøb