Til 1 liter skal du bruge:
5 æggeblommer
5 spsk sukker
5 dl fløde
2 tsk vanille
+ fyld (ex. chokoladestykker)
Æggeblommer og sukker piskes sammen til æggesnaps
Fløden piskes til flødeskum og vendes i æggesnapsen
Vamille og fyld tilsættes.
Massen puttes i en form og fryses straks.
Til 2 liter skal du bruge:
5 æggehvider
5 spsk sukker
5 æggeblommer
5 dl fløde
2 tsk vanille
+ fyld
Æggehviderne piskes stive
Sukkeret hældes i og piskes i 8-10 min.
Æggeblommerne piskes for sig selv
Fløden piskes til til flødeskum
Bland flødeskum og de piskede æggeblommer
Vend det i skålen med æggehviderne.
Tilsæt vanille og evt fyld.
Hældes i en form og fryses straks ned.
Bon appetit.